Retourneren

Kan ik de bestelde artikelen terugsturen?

Voldoet een of meerdere van de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen, dan kunt u binnen 14 werkdagen gebruik maken van het recht deze te retourneren naar het onderstaande adres:

Collar Your Dog
Burgemeester Reedekerstraat 43
8881BZ West-Terschelling

Voorwaarde is wel dat de artikelen onbeschadigd en compleet in originele verpakking geretourneerd worden voorzien van factuur of pakbon. (Zie ook welke artikelen kan ik niet retourneren (waaronder speciaal maatwerk product op klantenspecificatie))

Wij vragen u de retourzending per email (aan info@collaryourdog.com) aan te kondigen met als onderwerp retourzending en vermelding van het ordernummer.

Verpak de artikelen goed, zodat ze ook na verzending hier in originele staat aankomen. Bij schade of verlies van de retourzending, wordt deze niet/niet geheel door ons vergoed. Het is bij grote bedragen dan ook verstandig de artikelen bij PostNL met barcode te laten verzenden. Bewaar de barcode goed.

De kosten van retourzending zijn voor rekening van de koper. 

Niet retourneren

Welke artikelen kan ik niet retourneren?

Artikelen die voor u op maat gemaakt/gesneden zijn. Hieronder vallen maatwerk producten welke op klantenspecificatie zijn gemaakt en afwijken van de standaardmaten. Dit is te specifiek waardoor het voor ons niet meer verkoopbaar is. 

Contact

Collar Your Dog

Burgemeester Reedekerstraat 43

8881BZ

West-Terschelling

T +31 646442452

info@collaryourdog.com

www.collaryourdog.com